U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Het team

Diensten

Ons professionele team staat voor u klaar bij verkoop, verhuur en beheer van gebouwen en privatieven.
 

Waardebepaling

Een correcte en gefundeerde schatting van de waarde van uw pand is van cruciaal belang voor een vlotte verkoop. Vastgoed Vanhoye garandeert u een realistische en marktconforme waardebepaling. We komen vrijblijvend bij u langs om het potentieel van uw pand in kaart te brengen en het nodige advies te geven, zowel commercieel als praktisch.

 

Vraag uw waardebepaling

Verkopen

Als u met Vastgoed Vanhoye in zee gaat, tekent u voor een verkoopsproces op maat. Geruggensteund door onze jarenlange expertise bepalen we samen de meest doeltreffende strategie om de juiste doelgroep te bereiken. Een maximale zichtbaarheid van uw woning, een uitgebreid klantenbestand en een goed uitgekiende marketing vormen de ideale basis voor een vlotte en succesvolle verkoop.
Vastgoed Vanhoye blijft zich ook constant juridisch bijscholen, om een perfecte leidsman te blijven in de steeds complexere wereld van de vastgoedmarkt.
 

Contacteer ons

Verhuren

Een betrouwbare, zorgzame huurder vinden is een absolute must. Onze vastgoedadviseurs gaan op zoek naar de best denkbare match tussen u en uw toekomstige huurder. We engageren ons tot een grondige screening van de kandidaten en maken voor u een selectie.
Eenmaal een gepaste huurder gevonden, zorgen we voor de opmaak van de nodige documenten en de registratie.

Contacteer ons

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons

Syndic


In onze syndic-afdeling kan u steunen op de nodige expertise voor het correcte beheer van uw mede-eigendom. We nemen daarbij het administratieve, technische en financiële luik voor onze rekening. Beschikbaarheid, transparante communicatie en correcte opvolging zijn onze topprioriteit. Daartoe kunt u via de persoonlijke link hieronder het beheer van uw eigendom consulteren. 
 

Log in VME

Beheer

Om een maximaal rendement te halen uit uw investeringseigendom is een constante opvolging noodzakelijk. Uw rentmeester Vastgoed Vanhoye neemt het volledige beheer van uw privatief ter harte en verlost u van alle bekommernissen rond administratieve, technische en financiële kwesties. Aarzel niet en neem nu contact op met ons team.
 

Contacteer ons

Eigenaarslogin

Omdat we transparant willen werken, kunnen alle eigenaars het verloop van het verkoopsproces volgen via onderstaande link.

Inloggen
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye