U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Bekijk op kaart

LAATSTE MODERNE WONING MT 2 BOUWLAGEN + ZADELDAK, CARPORT EN Z-TUIN!

Omschrijving

Op centrale ligging op boogscheut van dorp en duinen Bredene vindt u dit mooi gelegen lot in deze magnifieke verkaveling terug.

We zijn hier net gestart met het bouwen van maar liefst 28 nieuwbouwwoningen en 5 losstaande garages binnen deze uiterst goed gelegen verkaveling.

Deze biedt een gezonde mix van halfopen- en gesloten bebouwingen met 1 of 2 bouwlagen en hellend of plat dak, dit in moderne of landelijke stijl. Deze woningen worden zeer energiezuinig afgewerkt en hebben een E-peil 35!

Lot 24 is de laatste zeer ruime woning met twee volwaardige bouwlagen en zadeldak, die we hier kunnen voorstellen.
Deze zal opgericht worden op een perceel van 316m2, waarvan de woning een bebouwde oppervlakte heeft van 7m op 11,50m diepte. Twee bouwlagen met zadeldak zijn voorzien. Hiermee geven we u de kans, mits opleg een vaste trap te voorzien naar de ruime zolderruimte en deze eventueel volledig in te richten naar twee extra slaapkamers. De woning beschikt niet over een carport en magnifieke zuid tot zuid-west gerichte tuin! Een ideale oriëntatie voor namiddag en avond zon.

Tijdens het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

De afwerking gebeurt volgens het standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking en de keuze van materialen.

Verdere info of afspraak via Eva Vanhoye : 0499/36.17.37

Vraag jouw bezoek aan

Vastgoed Vanhoye zoekt voor jou

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye