Foto 1/4
Foto 2/4
Foto 3/4
Foto 4/4

Omschrijving

PROJECTGROND TE BREDENE MET EEN LIGGING OM U TEGEN TE ZEGGEN

Deze magnifieke opbrengsteigendom situeert zich op de hoek van de Duinenstraat-Golfstraat, op wandelafstand van het Strand te Bredene, openbaar vervoer en alle nodige faciliteiten (supermarkten, shopping). Het pand bestaat momenteel uit een handelszaak (bakkerij met winkel en atelier) en twee appartementen. Op dit ogenblik loopt er enkel nog een huurcontract voor één van de appartementen.

Het betreft een ideale projectgrond voor de ontwikkeling van een stijlvol appartementsgebouw. De grond heeft een oppervlakte van 203 m2 , geniet van een uitstekende zuidwest-gerichte oriëntatie en bevindt zich op een werkelijke toplocatie. De maximale bouwhoogte bedraagt 15,85 meter en de maximale kroonlijst hoogte 9,55 meter. Mits het verkrijgen van een stedenbouwkundige vergunning, biedt het perceel dus de mogelijkheid tot het bouwen van 3 bouwlagen en duplexappartement(en) onder het dak.
Ideale appartementen, zowel voor tweedeverblijvers als vaste woonst.
Mits voldaan aan de voorwaarden, herverkoop aan 6%. Voor de snelle beslissers dus !

Grote fan van deze projectgrond in Bredene ? Voor verdere inlichtingen kan u zich richten tot Ellen Vangampelaere via telefoon 0494/77.53.81 of via mail naar ellen@vastgoedvanhoye.beU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]