U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Bekijk op kaart

BEZOEK-EN BIED MOMENT ZATERDAG 22/06 - BUNGALOW IN OASE VAN RUST TE BREDENE DORP

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning met veel potentieel in het hart van Bredene-dorp? Dan is dit verdoken pareltje precies wat je zoekt!

Deze charme volle woonst biedt oneindig veel mogelijkheden voor wie bereid is de handen uit de mouwen te steken. Niet alleen het concept gelijkvloers wonen in een oase van groen maar de centrale ligging op boogscheut shopping, openbaar vervoer en strand zijn een mooie meerwaarde.

Deze knappe woonst beschikt over grote raampartijen waardoor je in deze mooie ruime leefruimte geniet van optimaal lichtinval. Ideale ruimte om met het hele gezin samen te genieten in deze gezellige ruimte rond de houtkachel (bijkomende CV verwarming). De klassieke keuken is volledig ingericht en kan worden opengetrokken naar een open of half open keuken. Rond de hall bevinden zich nog drie slaapkamers, waarvan een masterbedroom, jeugdkamer en bureelruimte. Hiernaast bevindt zich een apart toilet en de badkamer, uitgerust met lavabo en zitbad in retro style.

Alle leefruimtes bevinden zich momenteel op de gelijkvloerse verdieping en bieden bijna van uit alle ruimtes toegang tot de prachtige zuidoost gerichte tuin . Ideaal voor tuinliefhebbers, kinderen die graag buiten spelen of voor ontspannende zomerdagen waar plaats is voor zalige BBQ momenten met familie en vrienden. Er is een garage die toegankelijk was via een zijweg maar waar poort vervangen werd door een groot schuifraam. Deze bungalow is een unieke kans voor wie op zoek is naar een huis met karakter en mogelijkheden.

Maak van dit pand je eigen droomhuis en mis deze kans niet om een woning met zoveel potentieel te bemachtigen! Maak nu uw afspraak 059/43.43.00 of xana@vastgoedvanhoye.be Let wel, deze prijs is een STARTPRIJS! Iedere bieding boven deze prijs leggen wij voor aan de verkoper.

Vraag jouw bezoek aan

Vastgoed Vanhoye zoekt voor jou

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye