Foto 1/4
Foto 2/4
Foto 3/4
Foto 4/4

Omschrijving

Na ontvangst van de bouwvergunningen starten we met de bouw van 18 woningen in deze nieuwe verkaveling . Alle woningen hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van twee bouwlagen met plat dak. De afmetingen van de woningen zijn bij benadering 8,8 x 11 m met insprong. Zowel halfopen als gesloten bebouwingen zijn hier voorzien. Van de 18 woningen zijn er 8 halfopen woningen voorzien. De perceeloppervlaktes liggen tussen de 204m² en 362m². De prijzen variëren afhankelijk van type woning (HOB of GB) en grondoppervlakte. U koopt reeds een gesloten bebouwing vanaf 242.800 euro en een halfopen bebouwing vanaf 276.800 euro excl. kosten.

Lot 35 omvat een HOB op 280m2 met private parkeerplaats en een garage, ruime inkomhal met afzonderlijk toilet en trap naar de eerste verdieping, leefruimte met open keuken en berging, aansluitend privatieve tuin. Op de verdieping bevindt zich een nachthal, 3 ruime slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet en berging/stookruimte.

Afwerking volgens standaard lastenboek met ruime inspraak en keuze in afwerkingsmaterialen.

Bezoek de modelwoning na afspraak !


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]