U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Bekijk op kaart

KOPPELVILLA ‘RUSTOORD’ OP SCHITTERENDE LOCATIE IN DE CONCESSIE

Omschrijving

Deze Idyllische koppelvilla, "villa Rustoord", treffen we aan middenin de Concessie, de mooiste wijk van de Belle epoque badplaats de Haan. Hier komt u spontaan tot rust; frisse zeelucht, gezellige tuin, rustige straat.. Winkels, horeca en kleinhandel zijn niettemin slechts op een boogscheut verwijderd.

We betreden de woning via het overdekte terras en begeven ons in de eetruimte met aansluitend de lichtrijke woonkamer. Verder geniet de villa van een apart toilet, berging, 4 ruime slaapkamers, en een badkamer. Tot slot beschikt deze eigendom over een kelder, een zolder, een garage, houten raamwerk met grotendeels dubbel glas en verwarming op aardgas.

Deze villa kan wat opfrissing gebruiken, wat u de opportuniteit geeft alles nog naar eigen wens en smaak in te richten. Werkelijk een unieke kans in de Concessie !
Gelegen binnen de uitbreiding van het beschermd dorpsgezicht Concessie en hierdoor vrijgesteld van de renovatieverplichting.

Benieuwd? Schrijf u dan nu in voor de bezoekdag op 6 mei via ellen@vastgoedvanhoye.be, eva@vastgoedvanhoye.be of 059/43.43.00

Richtprijs: 475.000 €
Elk bod boven of onder de geafficheerde prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Vraag jouw bezoek aan

Vastgoed Vanhoye zoekt voor jou

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye