Foto 1/15
Foto 2/15
Foto 3/15
Foto 4/15
Foto 5/15
Foto 6/15
Foto 7/15
Foto 8/15
Foto 9/15
Foto 10/15
Foto 11/15
Foto 12/15
Foto 13/15
Foto 14/15
Foto 15/15

Omschrijving

UNIEKE RETRO WONING MET GARAGE EN TUIN

In hartje Bredene-dorp, omgeven door scholen, parken en strand vindt u deze goed onderhouden retro woning terug. Deze omvat op de gelijkvloerse verdieping een ruime garage en handige wasruimte. Via de majestueuze inkomhal met als eye cather de pivoterende tijdloze draaitrap betreden we de eerste verdieping. Op deze étage vormt de architecturale open haard het hart van de woning die de woonkamer, eetplaats en keuken harmonieus met elkaar verbindt. De bovenste verdieping omvat nog een nachthal, 3 mooie slaapkamers, 1 kinderkamer/bureau/dressing en een vintage badkamer met karaktervolle blauwe terracotta tegeltjes.

De mooie aangelegde Zuid-west gerichte tuin is zowel bereikbaar via de eerste verdieping als het gelijkvloers. Een oase van groen en rust, waar je met het gezin en vrienden kan vertoeven.

Deze knappe woning werd kwalitatief gebouwd en steeds goed onderhouden door zijn eerste en enige eigenaar. Wenst u deze woning toch een hedendaagse touch geven biedt deze talloze mogelijkheden waar wij u graag bij begeleiden.

Wij bieden u de mogelijkheid tot aankoop van een extra garagebox op 70 meter van deze bel-étage woning.

RICHTPRIJS 274.000€ Ieder bod, boven of onder deze prijs leggen wij voor aan eigenaars.

Schrijf jij binnenkort mogelijks je eigen verhaal in deze hippe retrowoning.
Maak nu uw afspraak via 059/43 43 00 of stuur een mail naar info@vastgoedvanhoye.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]