Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

KNAP VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING MET TUIN

Op centrale, doch rustige ligging vindt u deze modern gerenoveerde ruime woning terug. Deze typeert zich door comfort, maximum aan lichtinval, energiezuinig en gewoonweg instap klaar!

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u de ruime en lichtrijke living, volledig uitgeruste keuken met de recente toestellen van AEG en een magnifiek kookeiland met een functioneel blad van meer dan 3m. Aansluitend kan u via de grote schuiframen op volledige breedte de perfect zuidgericht tuin met zonneterras betreden.
Hiernaast vindt u nog 3-slaapkamers, allen voorzien van een hoogwaardige parket vloer.

De woning werd volledig gestript en kwalitatief gerenoveerd; PUR-vloerisolatie op het gelijkvloers, 24 cm isolatie tussen de verdiepingen, 10 cm dakisolatie en maar liefst 36 cm platdakisolatie! Bovendien werd het dak volledig vernieuwd en worden de buitengevels volgens de strengste normen geïsoleerd en afgewerkt in wit crépi. Naast de hoog-rendements beglazing werd ook een HR verwarmingsketel op aardgas voorzien.

Nog op zoek naar uw nieuwe thuis? Maak nu uw afspraak via ovsep@vastgoedvanhoye.be - 0478/50.50.54


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]