U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Bekijk op kaart

RUIME RENOVATIEWONING MET POTENTIEEL IN HARTJE BREDENE

Omschrijving

Nog op zoek naar uw eigen ruwe diamant? U kunt deze woning perfect omtoveren tot één prachtige ruime gezinswoning, of eventueel twee woningen (zie 3D, mits het bekomen van een vergunning).

Deze grote woning heeft heel wat troeven voor u in petto. De ligging vormt een eerste troef. Winkels, horeca en kleinhandel zijn slechts op een boogscheut verwijderd. Daarnaast heeft deze woning een zee van ruimte. Het perceel heeft een grondoppervlakte van 170 vierkante meter, en geniet van een gevelbreedte van 12 meter (mits vergunning dus twee woningen mogelijk).
De tuin is westelijk gericht, ideaal om na uw werk nog even van het zonnetje te genieten.

In huidige vorm bestaat de woning op de gelijkvloerse verdieping uit een zeer ruime studio met zonneterras, en een grote garage. De tweede verdieping bestaat uit een appartement met één slaapkamer, en een studio, die momenteel nog verhuurd wordt. Volgens stedenbouw gaat het hier om een groot woonhuis. Mits de nodige bewijslast, kan bij de gemeente wel een vergund geachte toestand worden aangevraagd.

Wij bekijken heel graag de mogelijkheden van de woning samen met u, en staan u met raad en daad bij om van deze woning werkelijk een pareltje te maken. Wij ontwierpen reeds een 3D om de woning om te toveren tot 2 aparte woningen (mits bekomen vergunning).

NIEUW. Bij een ingrijpende energetische renovatie, en mits voldaan aan de voorwaarden, kan aankoop aan 1 % registratierechten.

Bij vragen of een bezoek, contacteer Ellen Vangampelaere via telefoon 0494/77.53.81 of via e-mail naar ellen@vastgoedvanhoye.be

DEZE PRIJS IS GEEN VRAAGPRIJS, MAAR EEN STARTPRIJS!
IEDERE BIEDING BOVEN DEZE PRIJS WORDT VOORGELEGD AAN DE VERKOPER.

Vraag jouw bezoek aan

Vastgoed Vanhoye zoekt voor jou

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye