Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

Verkaveling "ZEELAAN" 28 nieuwbouwwoningen tussen Bredene dorp en duinen


Hierbij kondigen wij aan dat we in het voorjaar van 2021 opnieuw starten met het bouwen van maar liefst 28 nieuwbouwwoningen en 5 losstaande garages binnen een uiterst goed gelegen verkaveling. De opbouw van het project zal gefaseerd verlopen.

De verkaveling biedt een gezonde mix van halfopen- en gesloten bebouwingen met 1 of 2 bouwlagen en hellend of plat dak, dit in moderne of landelijke stijl. Deze woningen worden zeer energiezuinig afgewerkt en hebben een E-peil 35!

Iedere woning beschikt over een mooie tuin binnen een aangename groene verkaveling.

Het gros van de woningen wordt voorzien van een inpandige garage of een carport. Voor de woningen waar dit niet het geval is bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een afzonderlijke garage.

Tijdends het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

De afwerking gebeurt volgens het standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking en de keuze van materialen.

Rijwoning vanaf 289.500€
Hob vanaf 301.500€
Dit zijn prijzen voor een afgewerkte woning (excl.btw, registratie, notaris, ..)

Alle info en plannen via Vastgoed Vanhoye : 0499/36.17.37 of info@vastgoedvanhoye.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]