U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Bekijk op kaart

Ruime villa op toplocatie in de Concessie De Haan

Omschrijving

Klasse, charme, authenticiteit & warmte, deze kustvilla ademt het allemaal.
Dankzij zijn ligging in de concessie, dé mooiste wijk van de Haan, vlakbij strand, bos, restaurantjes & boetiekjes, beleeft u het hele jaar door een ongezien vakantiegevoel.

Deze koppelvilla Rustoord en Hartenlust uit de interbellumperiode geniet van een totale grondoppervlakte van 790 m2 en wordt zowel in zijn totaliteit als apart te koop aangeboden.

Villa Rustoord (Quinten Matsijslaan 1) beschikt over een gezellige leefruimte met aanpalend een overdekt terras, keuken, kelder, apart toilet, berging, 4 ruime slaapkamers, badkamer en garage.
Villa Hartenlust (Quinten Matsijslaan 2) geniet van een gezellige zuidwest gerichte veranda met rechtstreekse connectie tot de tuin, ruime leefruimte met open keuken, kelder, apart toilet, 3 ruime slaapkamers en badkamer.

De villa is aan opfrissing toe, wat u de opportuniteit geeft alles nog naar eigen wens en smaak in te richten. Bovendien heeft u een waaier aan mogelijkheden, denk maar aan kangoeroewoonst, ruimte voor vrije beroepers of meer.

Benieuwd? Schrijf u dan nu in voor de bezoekdag op 6 mei via ellen@vastgoedvanhoye.be, eva@vastgoedvanhoye.be of 059/43.43.00

Richtprijs: 1.000.000 €
Elk bod boven of onder de geafficheerde prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Vraag jouw bezoek aan

Vastgoed Vanhoye zoekt voor jou

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye