Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

INSTAPKLAAR KNUS APPARTEMENT MET TERRAS EN STANDPLAATS OP BOOGSCHEUT BREDENE DUINEN

In een knap, goed onderhouden domein vindt u dit appartement terug op de eerste verdieping van 'Residentie Firenze'. Deze is centraal gelegen, in de onmiddellijke nabijheid van het verward zwembad (15/6 - 15/9).

Het appartement omvat een lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras, een open ingerichte keuken (incl.frigo, vaatwas, ..), ruime badkamer met ligbad en twee slaapruimtes. Er is geen effectieve aparte slaapkamer aanwezig, maar u kan deze ruimtes optimaal benutten door enerzijds een twee-persoons bed te plaatsen in de ene ruimte en anderzijds een stapelbed in de tweede ruimte.

Bovendien beschikt dit appartement over een overdekte autostandplaats in de ondergronds parkeergarage.

Het domein Blutsyde ligt op 700meter van het Noordzeestrand. Op wandelafstand van het domein bevinden zich restaurants, café's, winkels, supermarkten, casino, mini golfparcours, cultureel centrum, park etc.

De dichtstbijzijnde halte van de kusttram ligt op 600 meter en biedt verbindingen met andere badplaatsen langs de mooie kustlijn.

Kortom, ideaal als knus verblijfsappartement, tweede verblijf of investering!
Verdere informatie : 059/43.43.00 of 0499/36.17.37

VASTGOED VANHOYE = VASTGOED IN VERTROUWEN!U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]