Foto 1/17
Foto 2/17
Foto 3/17
Foto 4/17
Foto 5/17
Foto 6/17
Foto 7/17
Foto 8/17
Foto 9/17
Foto 10/17
Foto 11/17
Foto 12/17
Foto 13/17
Foto 14/17
Foto 15/17
Foto 16/17
Foto 17/17

Omschrijving

Richtprijs. Prachtige herenwoning met een ziel

In de Ieperstraat 62 te Oostende, is deze uitzonderlijke vastgoedparel gehuisvest.
Met zijn centrale doch rustige ligging in hartje Oostende, geniet deze herenwoning van alle troeven van de historische binnenstad. Winkels, restaurants, de zee en het bruisende stadsleven bevinden zich op wandelafstand.

Deze ruime herenwoning bestaat in totaal uit vier verdiepingen, kelder en een zolderruimte. Bij het binnentreden van de woning krijg je een onbeschrijfelijk wow-gevoel, een coup de foudre. De hoge plafonds geven je meteen een gevoel van ruimte en zorgen voor karakter. Ook de statige marmeren schouwmantels, keramische patroontegels en prachtige lusters spreken tot de verbeelding.

De gelijkvloerse verdieping is nog volledig vrij in te richten, en kan voor diverse doeleinden dienen, denk maar aan een exclusieve feestlocatie, een unieke mancave.. Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige lichtrijke leefruimte met halfopen keuken, aparte slaapkamer met aansluitend de badkamer. Dit appartement wordt verhuurd aan 400 euro/maand incl. alle kosten. De tweede verdieping is een quasi identieke ruimte en geniet van een lichtrijke leefruimte met halfopen keuken. Deze ruimte staat in direct contact met het zuidgeoriënteerde balkon, waar u de volledige dag kunt genieten van de zon. Op de derde verdieping bevindt zich vervolgens 2 slaapkamers, en een badkamer. Ten slotte geniet de woning nog van een ruime zolder, en kelder.

Bent u nog op zoek naar dat tikkeltje exclusiviteit, een woning met een gouden randje?
Mits enige opfrissingswerken maakt u hier uw eigen zeldzame parel van.
Dak werd reeds geïsoleerd & centrale verwarming is reeds aanwezig.
Ramen & elektriciteit moeten grotendeels nog worden aangepakt.

Bij interesse, contacteer Ellen Vangampelaere via telefoon 0494/77.53.81 of via e-mail naar ellen@vastgoedvanhoye.be.
Bezoek mogelijk vanaf vrijdag 19 november.

Richtprijs. 249.000 euro.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]