Foto 1/20
Foto 2/20
Foto 3/20
Foto 4/20
Foto 5/20
Foto 6/20
Foto 7/20
Foto 8/20
Foto 9/20
Foto 10/20
Foto 11/20
Foto 12/20
Foto 13/20
Foto 14/20
Foto 15/20
Foto 16/20
Foto 17/20
Foto 18/20
Foto 19/20
Foto 20/20

Omschrijving

ARCHITECTURAAL PARELTJE OP EXCLUSIEVE LIGGING

BEZOEK EN BIED MOMENT ZATERDAG 2 SEPTEMBER, MAAK NU UW AFSPRAAK!

Magnifieke design villa ontworpen door de modernistische Brugse architect Arthur Degeyter. Deze unieke parel is gelegen op exclusieve ligging te Ten Hove in een groene omgeving op boogscheut van het historische centrum van het Venetië van het Noorden.
Dit knap architecturaal concept is het resultaat van een coherente visie en conceptueel denk- en rekenwerk om een gebouw neer te zetten dat perfect volgens de minimalistische principes is uitgezet dat de esthetiek ervan adembenemend mooi wordt. Wie dit begrijpt, begrijpt hoe fantastisch dit architecturaal bouwwerk is.
De structuur is solide, geometrisch clean en krachtig met opvallende schuine belijningen. Alle gevels zijn in ruwe baksteen opgetrokken met grote glaspartijen die een open zicht bieden op de magnifiek aangelegde tuin en niet te vergeten optimaal natuurlijk licht binnentrekken. Baksteen is in het brutalisme ook populair voor het interieur en momenteel trouwens zeer trendy.

We betreden de woning via de imposante inkomdeur en ontdekken hierbij onmiddellijk de majestueuze gang met als eye catcher de knap massieve trap. Aansluitend treffen we de open lichtrijke woonkamer aan met open haard en raampartijen die onmiddellijke toegang verlenen tot het zonneterras en zuid-oostgerichte tuin. De prachtige ruime volledig ingerichte keuken met op maat gemaakte kasten en kwaliteitsapparatuur biedt plaats om iedere keukenprins(es) te laten watertanden. Op het gelijkvloers bevindt zich nog een gastentoilet, bureelruimte die kan fungeren als praktijkruimte en grote garage met sectionale poort.
Het bovenliggende niveau omvat een unieke nachthal die toegang geeft tot de zeer ruime master bedroom volledig voorzien van op maat gemaakte kasten. Deze knappe slaapruimte beschikt over een eigen terras en vintage badkamer. Hiernaast vinden we nog twee mooie slaapkamers, een badkamer en apart toilet.

Bijkomende troef; Architect A. Degeyter heeft niet alleen deze magnifieke woning ontwerpen maar ook volledig uitgerust met ingebouwde, op maat gemaakte kasten.
De tijd is hier blijven stilstaan, het interieur van deze woonst is nagenoeg origineel zoals in de jaren ’70 met veel prachtige originele elementen zoals deuren, keuken, trap etc…

Schrijf jij binnenkort mogelijks je eigen verhaal in deze unieke villa.
Maak nu uw afspraak voor bezoek en bied-moment zaterdag 2 september via 059/43 43 00 of stuur een mail naar info@vastgoedvanhoye.be

STARTPRIJS 750.000€, DIT IS GEEN VRAAGPRIJS MAAR PRIJS VANAF ..
Ieder bod boven deze prijs leggen wij voor aan verkopers


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]