Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

MODERNE NIEUWBOUWWONING MET TUIN EN GARAGE

In hartje Bredene-dorp, omgeven door scholen, parken en strand vindt u deze nog op te richten 3-slaapkamer woning terug.

Volgens plan voorzien we de inkomhal met gastentoilet die u leidt naar de lichtrijke woonkamer met open keuken en directe toegang tot de zuid-oost gerichte tuin. Hiernaast vindt u nog een berging en ruime garage met sectionale poort (toegankelijk via de woning).

De eerste verdieping beschikt over een nachthall met knusse werkruimte, badkamer met apart toilet, 1 master-bedroom en 2 slaapkamers. Desgewenst kan de trap worden doorgetrokken naar de zolderverdieping om deze nog verder in te richten tot extra bewoonbare ruimte. (mits meerprijs)

De woning wordt afgewerkt volgens het standaard lastenboek met een E-peil 30. Optioneel kan er gekozen worden voor een ECO-pakket met warmtepomp, vloerverwarming en ventilatie D.

Bezoek zeker onze modelwoning of maak een afspraak voor gedetailleerde bespreking op kantoor.

Schrijf jij binnenkort mogelijks je eigen verhaal in dit nieuwbouwpareltje?
Maak nu uw afspraak via 059/43 43 00 of 0499/36 17 37U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]