Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

MODERNE WONING IN AFWERKINGSFASE MET GARAGE EN TUIN TE BREDENE

Op wandelafstand strand, shopping, openbaar vervoer en scholen vindt u deze moderne woning terug. Deze is gelegen in de recente groene verkaveling tussen Bredene dorp en duinen. DIT IS WERKELIJK UW LAATSTE KANS!

Deze knappe woning is in oprichting en gelegen op een perceel van 217m2, heeft een gevelbreedte van 7,5M en een bouwdiepte van 11M. Op het gelijkvloers bevinden zich; inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met open keuken, berging en aansluitend zon-gerichte tuin. Op de eerste verdieping treft u nog 3 mooie slaapkamers, badkamer en berging aan.

Deze woning wordt zeer energiezuinig afgewerkt, beschikt over zonnepanelen en heeft een E-peil 35! Elektrische rolluiken en hoogwaardige thermische beglazing zijn sowieso reeds inbegrepen!

De woning staat momenteel in casco afwerking, maar wordt afgewerkt verkocht volgens standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog inspraakmogelijkheden in afwerking en keuze van materialen.
Grond en casco woning worden verkocht à 240.000€ (onder registratierechten) + afwerking volgens lastenboek en bijkomende kosten voor aansluiting nutsvoorziening e.d. = 125.000€ (excl. 21% btw)

Tijdens het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

Verdere info of afspraak via Eva Vanhoye : 059/43.43.00 of 0499/36.17.37

VASTGOED VANHOYE = VASTGOED IN VERTROUWENU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]