Foto 1/4
Foto 2/4
Foto 3/4
Foto 4/4

Omschrijving

LAATSTE 2 KNAPPE MODERNE HALF OPEN BEBOUWING MET TUIN BREDENE DORP

Op wandelafstand strand, shopping, openbaar vervoer en scholen vindt u deze recente verkaveling met maar liefst 28 nieuwbouwwoningen terug. Hier bieden wij u nog de mooi gesitueerde loten 5 en 6 aan.
LAATSTE KANS!

Deze aangename woonzone biedt een gezonde mix van halfopen- en gesloten bebouwingen met 1 of 2 bouwlagen en hellend of plat dak, dit in moderne of landelijke stijl. Deze woningen worden zeer energiezuinig afgewerkt, beschikken over zonnepanelen en hebben een E-peil 35!

Lot 5 en 6 zijn de de laatste half open woningen die we in deze mooie verkaveling kunnen aanbieden.

Wij zijn net gestart met de bouwwerken van deze fase 3. Deze moderne woningen zullen opgericht worden op een perceel van 274m2, waarvan de woning een bebouwde oppervlakte heeft van 6,5m op 11m diepte met twee bouwlagen en plat dak. De woning zal beschikken over een carport waardoor de bebouwde ruimte optimaal gebruikt kan worden voor bewoning. De tuin heeft een ideale zon-oriëntatie!

Tijdens het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

De afwerking gebeurt volgens het standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking en de keuze van materialen.

Verdere info of afspraak via Eva Vanhoye : 059/43.43.00 of 0499/36.17.37

VASTGOED VANHOYE = VASTGOED IN VERTROUWENU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]