Foto 1/5
Foto 2/5
Foto 3/5
Foto 4/5
Foto 5/5

Omschrijving

MODERNE HALF OPEN BEBOUWING IN GROENE VERKAVELING BREDENE

Op wandelafstand strand, shopping, openbaar vervoer en scholen vindt u deze recente verkaveling met maar liefst 28 nieuwbouwwoningen terug. Hier bieden wij u nog de mooi gesitueerde loten 5, 6 en 7 aan.

Deze aangename woonzone biedt een gezonde mix van halfopen- en gesloten bebouwingen met 1 of 2 bouwlagen en hellend of plat dak, dit in moderne of landelijke stijl. Deze woningen worden zeer energiezuinig afgewerkt, beschikken over zonnepanelen en hebben een E-peil 35!

Lot 5, 6 en 7 zijn één van de laatste half open woningen die we in deze mooie verkaveling kunnen aanbieden.
Verkiest u echter deze stijl op een zeer ruim perceel, dan hebben nog het uniek perceel lot 10 ter beschikking.
Deze beschikt over een grondoppervlakte van 353m2 op t eind van een doodlopende straat.

Deze zullen opgericht worden op een perceel van 274m2, waarvan de woning een bebouwde oppervlakte heeft van 6,5m op 11m diepte met twee bouwlagen en plat dak. De woning zal beschikken over een carport waardoor de bebouwde ruimte optimaal gebruikt kan worden voor bewoning. De tuin heeft een ideale zon-oriëntatie!

Tijdens het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

De afwerking gebeurt volgens het standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking en de keuze van materialen.

Verdere info of afspraak via Eva Vanhoye : 059/43.43.00 of 0499/36.17.37

GENIET NU NOG VAN AANKOOP GROND ONDER REGISTRATIE 10% ! COMPROMIS NA 1/1/2022 = 12%
WEES ER NOG SNEL BIJ !

VASTGOED VANHOYE = VASTGOED IN VERTROUWENU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]