Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

UNIEK DAK-APPARTEMENT IN HARTJE OOSTENDE

VERHUURDIENST TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR, DUS NIET BELLEN AUB!

Bij verdere interesse vragen wij u een mail te sturen naar info@vastgoedvanhoye.be met een korte voorstelling van uzelf (wie bent u, familiale-en financiële toestand, reden verhuis en beschikbaarheid voor afspraak bezoek ..)

Zeer centraal gelegen op zucht van strand, shopping en openbaar vervoer vindt u deze kleinschalige residentie 'Midi'. Deze omvat een handelspand en drie appartementen, waarvan het lichtrijk en exclusief dakappartement op de hoogste etage gesitueerd is. Deze omvat een inkomhal met ingemaakte kast, een grote woonkamer met mooie raampartijen en lichtkoepel. Aansluitend een open volledig ingerichte keuken voorzien van kwalitatieve materialen en toestellen (frigo, diepvries, vaatwasser, vitro-keramische kookplaat en dampkap). Hiernaast omvat dit appartement nog twee ruime slaapkamers die uitzicht bieden over het Oostends stadslandschap en een modern ingerichte badkamer met inloop douche.

HUURPRIJS 795€/MAAND + 50€ (A.D.)

Schrijf jij binnenkort mogelijks je eigen verhaal in dit unieke dakappartement?


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]