Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET ZUIDGERICHT TERRAS EN OVERDEKTE AUTOSTANDPLAATS OP CENTRALE LIGGING

Dit uniek appartement is perfect gelegen op wandelafstand van shoppingcentrum, openbaar vervoer (station) en Oostende strand. Dit exclusief pareltje is gesitueerd op de eerste verdieping van een kleinschalige, compleet gerenoveerde residentie 'De Jordaan'.

Deze omvat een grote woonkamer met open volledig ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers met een modern ingerichte badkamer met inloopdouche en last bus not least hebben we het mooi zuid-gerichte terras. Ideale plaats om met de vrienden en familie te genieten van een leuke samenzijn.
Wij bieden hierbij nog de overdekte autostanplaats aan, voorzien van een algemene sectionale toegangspoort en een individueel elektriciteitspunt t.h.v. de standplaats.

Dit appartement is ideaal voor mensen die opzoek zijn naar een volledig vernieuwd en gemoderniseerde woonst met twee slaapkamers op centrale ligging.

Deze residentie werd gronding gerenoveerd, geschilder, voorzien van led-verlichting en cv op aardgas (privatief).

HUURPRIJS 840€/MAAND + 50€(voorschot in kosten gebruik gemeenschappelijke delen)
Deze prijs omvat huurprijs appartement + autostandplaats

Bij verdere interesse vragen wij e een mail te sturen naar info@vastgoedvanhoye.be met een korte voorstelling van uzelf (wie bent u, familiale-en financiële toestand, reden verhuis en beschikbaarheid voor bezoek).U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]