Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

KNUS COMPLEET GERENOVEERD APPARTEMENT

VERHUURDIENST TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR, DUS NIET BELLEN AUB!

Bij verdere interesse vragen wij u een mail te sturen naar info@vastgoedvanhoye.be met een korte voorstelling van uzelf (wie bent u, familiale-en financiële toestand, reden verhuis en beschikbaarheid voor afspraak bezoek ..)

Residentie Buurtspoorweg is ideaal gelegen op wandelafstand van 't Bredense shoppingcentrum, openbaar vervoer en spuikom. Het appartement die we u aanbieden is gelegen op de 1e verdieping van deze kleinschalige residentie.Bij het betreden komt u terecht in een lichte en ruime woonkamer met open keuken, volledig ingericht met moderne apparatuur, één ruime slaapkamer en knusse volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabo. Tijdens de renovatie werd sanitair, elektriciteit en afwerking volledig aangepakt waardoor een zorgeloos woon-comfort gegarandeerd kan worden!

Dit appartement is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een volledig vernieuwd en gemoderniseerde woonst met één slaapkamer, gelegen in een aantrekkelijke buurt dicht bij verscheidene voorzieningen en natuur.

De residentie werd grondig gerenoveerd, geschilderd, voorzien van led-verlichting en cv op aardgas, (privatief)

HUURPRIJS 635€/MAAND + 40€ (voorschot in kosten gebruik gemeenschappelijke delen)


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]