Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

KLEINSCHALIG NIEUWBOUWPROJECT PAL IN HET CENTRUM BREDENE DORP

In Bredene in een residentiële wijk bouwen wij voor u een halfopen- en een gesloten woning. Beide woningen zijn voorzien van 2 bouwlagen en dak.

Enerzijds stellen we u de gesloten bebouwing voor op het lot 1 (161 m²), op het gelijkvloers voorzien van een inkom met vestiaireruimte en gastentoilet, een garage en een woonkamer met open keuken voorzien van toestellen met aangrenzende berging. Op de verdieping bevinden zich een nachthal met valluik die toegang biedt tot de zolderverdieping, een badkamer, een apart toilet en 3 slaapkamers.

Anderzijds stellen wij de halfopen bebouwing op het lot 2 voor(247 m²), op het gelijkvloers voorzien van een inkom met vestiaireruimte en gastentoilet, een garage en een woonkamer met open keuken voorzien van toestellen met aangrenzende berging. Op de verdieping bevinden zich een nachthal met valluik die toegang biedt tot de zolderverdieping, een badkamer, een apart toilet en 3 slaapkamers.

In dit stadium heeft eerste koper nog inspraak in bouwstijl en afwerking.

Wees er snel bij ...

De bijgevoegde 3D's zijn illustratief


Algemene informatie

: Molenstraat 89
8450 Bredene
: N131
: Van € 250 000 tot € 275 000
Units: 2

Overzicht

Model Type Woonopp Tuin Terras Slaapkamers Prijs
Half open bebouwing Woning 145 m² 166 m² - 3 Verkocht
Gesloten bebouwing Woning 145 m² 80 m² - 3 Verkocht
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]