U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Bekijk op kaart

LAATSTE LANDELIJKE WONING IN MAGNIFIEKE VERKAVELING TUSSEN DORP EN DUINEN

Omschrijving

Op centrale ligging op boogscheut van dorp en duinen Bredene vindt u dit mooi gelegen lot in deze knappe verkaveling terug.

We zijn hier net gestart met het bouwen van maar liefst 28 nieuwbouwwoningen en 5 losstaande garages binnen deze uiterst goed gelegen verkaveling.

Deze biedt een gezonde mix van halfopen- en gesloten bebouwingen met 1 of 2 bouwlagen en hellend of plat dak, dit in moderne of landelijke stijl. Deze woningen worden zeer energiezuinig afgewerkt en hebben een E-peil 35!

Lot 19 is de laatste landelijke woning die we hier kunnen voorstellen.
Deze zal opgericht worden op een perceel van 270m2, waarvan de woning een bebouwde oppervlakte heeft van 6,5m op 12m diepte. Twee bouwlagen met zadeldak zijn voorzien. Hiermee geven we u de kans, mits opleg een vaste trap te voorzien naar de ruime zolderruimte en deze eventueel volledig in te richten naar twee extra slaapkamers. De woning beschikt over een inpandige garage en magnifieke diepe tuin met een ideale oriëntatie voor namiddag en avond zon.

Tijdens het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

De afwerking gebeurt volgens het standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking en de keuze van materialen.

Verdere info of afspraak via Eva Vanhoye : 0499/36.17.37

Vraag jouw bezoek aan

Vastgoed Vanhoye zoekt voor jou

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Vastgoed Vanhoye