Foto 1/11
Foto 2/11
Foto 3/11
Foto 4/11
Foto 5/11
Foto 6/11
Foto 7/11
Foto 8/11
Foto 9/11
Foto 10/11
Foto 11/11

Omschrijving

EXCLUSIEF RUIM APPARTEMENT MET PRACHTIG TERRAS IN TRENDY WIJK

Overal in Europa worden oude historische havengebieden omgevormd tot trendy wijken waar er opnieuw plaats is voor wonen, cultuur en ontspanning. Oosteroever, een 19e eeuwse havenbuurt in Oostende, past perfect binnen deze evolutie met haar unieke ligging op een boogscheut van het centrum van Oostende en vlakbij de zee, het strand en de duinen.

Dit magnifiek ruim appartement is gelegen in een klasse volle residentie met prachtig zicht op Central Park @ sea, een weelderige groene parkruimte als tegengewicht voor de stoere Baelskaai.

Het appartement neemt ongeveer een 130m2 bewoonbare oppervlakte in en omvat een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonruimte met mooi afgewerkte kwaliteitskeuken en aansluitend een aangelegd stads-terras van meer dan 50m2.
Bovendien vind je nog twee mooie slaapkamers terug met elk hun badkamer, een wasruimte en berging met alle technische voorzieningen.

Hoge kwaliteitsafwerking, strakke hoge ramen in aluminium met poedercoating, hoge energiezuinigheid, ruime ruimtes, prachtige gietvloer in PU (polyurethaan) met vloerverwarming, .. kortom dit is investeren in een duurzame en blijvende investering.

WAS TE ZIEN ALS TOPPER IN HUIZENJAGERS KUST !!!!
Wees er snel bij ....


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]