Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

EXCLUSIEVE KNUSSE VAKANTIEVILLA IN EEN OASE VAN RUST NABIJ ZEE

Nog op zoek naar uw uniek tweede verblijf aan de Belgische kust ? Ontdek nu dit pareltje in volledige privacy op boogscheut van het strand Bredene!

Op deze enige ligging, op een perceel van ongeveer 300m2 vindt u deze knap afgewerkte en gemeubileerde unieke woning.
Deze woning werd volledig ingericht door een binnenhuisarchitect met designmeubilair en verlichting van o.a. B&B Italia, Pastoe, Leolux, .. De woonkamer is zeer lichtrijk en volledig opengetrokken met een plafondhoogte van 5meter tot in de nok.

De open keuken werd volledig ingericht met kwaliteitsvolle apparatuur, waaronder Smeg-toestellen en zelfreinigende oven.

Vanuit deze leefruimtes is er een rechtstreekse toegang tot de perfect geörienteerde tuin die volledig werd aangelegd door een tuinarchitect met visie en voeling voor de zee ! Onderhoudsvriendelijk, mooie materialen, terrassen met nveauverschil, dolomiet, sfeervolle tuinverlichting met afstandsbediening, ..

De woning voorziet een masterbedroom met bed van Hulsta, op maat gemaakte kasten, nachttafels van Arne Quinze en een kleurencombinatie om U tegen te zeggen. Van uit de hall bereiken we nog een gastentoilet, moderne badkamer met instapdouche en moderne metalen trap naar de mezzanine die terug een kunst pareltje herbergt van Maarten Van Severen.(Deze ruimte kan eventueel gebruikt worden als slaapruimte voor gasten)

De knappe styling, klasse meubelen in combinatie met de mooie ruimtes en ideale kleurencombinaties geven deze woning gewoon een uniek gevoel . Volledige privacy, klasse-design afwerking, mooie ligging nabij strand, prachtig aangelegde tuin in volledige privacy, ... kortom gewoon genieten in uw tweede verblijf aan zee !

Voor afspraak of bezoek : 059/43.43.00


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]